INDUSTRIËLE ELECTRICITEITSWERKEN

home

EDL is een bedrijf gespecialiseerd in alle industriële elektriciteitswerken. Zowel hoogspanning als laagspanning wordt door ons professioneel afgewerkt.
Elke opdracht is telkens weer een nieuwe uitdaging.  Of het nu gaat om een complex of eenvoudig project, het is steeds onze missie om het werk veilig en kwalitatief uit te voeren.

We bewerkstelligen een optimale samenwerking door in gezamenlijk overleg en open dialoog met onze klanten, medewerkers en leveranciers onze activiteiten uit te voeren.
Ons vakbekwaam en ervaren team gaat steeds met de grootste zorg tewerk teneinde de klantverwachtingen te overtreffen en dit binnen het beschikbare budget en haalbare deadlines.

ACTIVITEITEN

Onze technisch opgeleide monteurs zorgen een professionele integratie van alle onderdelen tot een volwaardig geheel. Alles wordt afgewerkt tot een harmonisch geheel naar wens van de klant.

Voor het plaatsen van cabines, nieuw of renovatie, beschikken we over een reeks mogelijkheden en oplossingen. Alles in samenspraak met de klant om tot de meest economische oplossing te komen.

Elektrische installatie brengen net vervuiling met zich mee, als het nu gaat om inductief of capacitief vermogen, kunnen wij u een oplossing voorstellen, hetzij individuele correctie (per machine) of centrale correctie via een zelfcompenserende batterij.

Voor Laagspanning plaatsen wij Laagspanningsborden met de hoogste vermogens en voeren we elke installatie conform de keuringsnormen uit.

Industriële installaties met groot of klein vermogen, plaatsing op het dak of gebouwd als volwaardige carport, wij weten het beste uit de mogelijkheden te halen.

Op middenspanning kunnen wij transformatoren leveren van 50kVA tot 3150kVA. Op hoogspanning kunnen wij u begeleiden tot 250MVA.

Samen met onze gemotiveerde teams staan we 24 op 24 klaar om uw defecten in de zo kortst mogelijk tijd te herstellen en de ongemakken voor U te doen verdwijnen.

In onze werkplaats kunnen we de grootste metaalconstructies aan omtrent elektriciteitswerken. Gaande van omkastingen voor transformatoren tot op maat gemaakte verdeelborden, daar waar het standaard niet meer past kunnen wij wel een oplossing bedenken.

Stalen toegangsdeuren conform de steeds maar strenger worden normen, worden door ons op maat gemaakt en geleverd, dit alles vervaardigd met kwaliteits volle materialen, gemetalliseerd en gepoederlakt in kleur naar wens.